Firmamız, Konya Valiliğince
verilen Alarm Kurma ve İzleme
izin belgesine sahiptir.
 
 
 
 
Sayfalar
  Hakkımızda
  İletişim
  Referanslarımız
  Programlar
  Ahm Giriş
Bunları Biliyor muydunuz?
  Gprs Modül Nedir?
  Güvenlik Firmasını Nasıl Seçmelisiniz?
  Alarm Merkezi Nasıl İşliyor?
  Ev Güvenliğiniz İçin İpuçları
  Neden Alarm Merkezine Abone Olmalıyım
  Alarm Sistemi Nasıl Çalışıyor?
 
 
 
Ev Güvenliğiniz İçin İpuçları

Evde olsanız dahi, özellikle gece uyurken pencerelerinizi ve balkon kapılarınızı kapalı tutun. Hırsızlar için 3. veya 4. kata çıkmak hiç zor değildir. 

Evinizde olduğunuz zaman kapınızı tanımadığınız kişilere açmayın. Kapınızda mutlaka zincir bulundurun ve resmi görevli olduklarını belirten kişilerden kimlik göstermelerini isteyin. 

Alarm sistemleri hırsızlardan korunmak için en etkili ve bilinen en caydırıcı yöntemdir. Mutlaka, alarm merkezi bağlantısı olan bir alarm sistemi edinin.

Kapı ve pencerelerinizde her zaman kaliteli kilitler kullanın. 

Varsa, apartmanınızın bakımından sorumlu kişiye, binanıza giren çıkanlara, seyyar satıcı ve pazarlamacılara dikkat etmesini, şüpheli durumlarda derhal polise bilgi vermesini söyleyin. 

Evinize gelen "evlere servis" hizmetinde mutlaka eve gelen kişiye kimlik sorun. 

Tatilde olduğunuzda, evinizin posta kutusuna gelen mektupları ve tanıtım broşürlerini tanıdıklarınıza zaman zaman aldırtın.

Evinizde kasanız olsa dahi, fazla miktarda para ve ziynet eşyası bulundurmayın, bunun yerine banka kasalarını tercih edin.

Dış Güvenliği sağlamak amacıyla yeterli oranda çevre aydınlatması sağlayın veya yetkililerden talep edin. 

Gece siz uyurken hırsızın evinize girdiğini fark ettiğiniz durumda, olduğunuz yerde kalın, fark ettiğinizi ona hissettirmeyin ve ne istiyorsa alıp gitmesi için ona izin verin. Nihayetinde önemli olan sizin emniyetinizdir. 

Anahtarınızı kullanan yardımcınız işten ayrıldıysa, kilitleri değiştirin. Kapı anahtarınızı paspas altı, ayakkabı içi, elektrik, su saati yanı gibi yerlerde saklamayın.

Elektronik eşyalarınızın, özellikle dizüstü bilgisayarlarınızın seri numaralarını bir kenara yazıp saklayın. 

Değerli mücevherlerinizin fotoğraflarını veya kamera ile görüntülerini değişik açılardan çekip bir yerde muhafaza edin. 

Evinize hırsız girdiğini anladığınız anda hiçbir şeye dokunmadan polise haber verin. Hırsıza ulaşabilmek sadece bıraktığı deliller ile mümkün olabilmektedir. Delilleri bozmamaya dikkat edin.
 
 
 
Bugün :   912
Toplam :   2739339
IP Numaranız :   3.144.16.254
 
 
 
   
Copyright © 1999 - 2011 Aktif Güvenlik Sistemleri Anasayfa | Hakkımızda | Ürünlerimiz | Referanslarımız | Programlar | AHM Giriş | İletişim